Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan Kita

Kita spesialis pipo! Kita minangka pakar pemeran!

Kita minangka perusahaan impor lan ekspor utama sing disetujoni dening Menteri Luar Negeri Ekonomi lan Perdagangan PRChina, lan diadegake ing taun 1998. Kita perusahaan khusus ing produk logam lan mineral, mesin, produk industri lan produk listrik. Produk sing paling nguntungake lan pengalaman yaiku pipeline lan aksesoris, uga bagean casting logam. Ing lapangan bisnis iki, kita wis nyekseni lan melu sejarah lan pangembangan wiwit awal. Nganti saiki, kita wis luwih saka 20 taun iki.

1. Sistem pipa lemah wesi ora-hub, gandheng lan gandheng stainless steel kanggo nggawe got, limbah lan curhat miturut EN877, DIN19522, ASTM A888, CISPI301, CASB70, ISO6594.

2. Sistem pipa lan spigot pipa sistem lemah wesi miturut BS4622, BS437, BS416, ASTM A74.

3. Pipa wesi saluran besi lan saluran kanggo ngirim banyu banyu ISO2531, EN545, EN598.

4. Tutup manhole lan pigura kanggo EN124, SS30: 1981, gratings, lantai lan saluran gendheng.

5. macem-macem casting lan pangapura lan bagian mesin miturut para pelanggan manca utawa conto. Bahan bisa dadi ductile, baja karbon lan stainless steel.

Yen sampeyan butuh solusi industri ... Kita kasedhiya kanggo sampeyan

Kita nyedhiyakake solusi inovatif kanggo kemajuan sustainable. Tim profesional kita kerja kanggo nambah produktivitas lan efektifitas biaya ing pasar

Hubungi Kita