Sugeng rawuh ing situs web kita!

Babagan Kita

Shijiazhuang Jipeng Impor & Ekspor Co, Ltd

"Kita minangka spesialis pipo! Kita minangka pakar pemeran!"

Babagan Kita

Kita minangka perusahaan impor lan ekspor utama sing disetujoni dening Menteri Luar Negeri Ekonomi lan Perdagangan PRChina, lan diadegake ing taun 1998. Kita perusahaan khusus ing produk logam lan mineral, mesin, produk industri lan produk listrik. Produk sing paling nguntungake lan pengalaman yaiku pipeline lan aksesoris, uga bagean casting logam. Ing lapangan bisnis iki, kita wis nyekseni lan melu sejarah lan pangembangan wiwit awal. Nganti saiki, kita wis luwih saka 20 taun iki.

index-about01

1. Sistem pipa lemah wesi ora-hub, gandheng lan gandheng stainless steel kanggo nggawe got, limbah lan curhat miturut EN877, DIN19522, ASTM A888, CISPI301, CASB70, ISO6594.

2. Sistem pipa lan spigot pipa sistem lemah wesi miturut BS4622, BS437, BS416, ASTM A74.

3. Pipa wesi saluran besi lan saluran kanggo ngirim banyu banyu ISO2531, EN545, EN598.

4. Tutup manhole lan pigura kanggo EN124, SS30: 1981, gratings, lantai lan saluran gendheng.

5. macem-macem casting lan pangapura lan bagian mesin miturut para pelanggan manca utawa conto. Bahan bisa dadi ductile, baja karbon lan stainless steel.

Produk kita mesthi duwe reputasi apik ing pasar manca lan lagi diekspor menyang Amerika Serikat, Kanada, negara-negara Eropa, negara-negara Asia Tenggara, Rusia, HK lan Taiwan lan sapiturute. Kabeh pelanggan domestik lan luar negeri ditampani karo perusahaan lan pabrik kita.

IMG_20191105_120129
ab24
IMG_20191106_110754

Layanan

1. Diadeg ing taun 1998, perusahaan kita duwe sejarah sing dawa, sing dadi turnamen luwih saka 20 yuta dolar AS. Kita duwe pengalaman lengkap kanggo ngladeni para pelanggan manca, manajer proyek khusus kanggo negosiasi produk, ngrampungake dokumen lan masalah pengiriman lan sapiturute. Kita uga ora mung nggawe produk tetep, nanging uga OEM, nggawe macem-macem produk utawa bagean pemeran miturut pelanggan pelanggan manca gambar utawa conto.

2. Pelanggan bisa entuk barang sing luwih fleksibel lan efisien ing kene, salah sawijining kaluwihan yaiku ngumpulake macem-macem jinis barang dadi siji konten lengkap, sawetara pelanggan uga mbutuhake luwih saka 5 jinis barang kanggo siji wektu ing siji kontain. Iki bakal luwih trep karo pelanggan.

3. Kontrol kualitas minangka layanan sing migunani kanggo pelanggan. Sajrone produksi utawa sadurunge kirim, pengontrol kualitas kita bakal ana ing pabrik kanggo nyepetake kiriman lan mriksa laporan kualitas lan tulisan. Artikel sing ora sampurna bakal ditolak nganti pabrikan kanggo ngasilake utawa nambah kualitas kanthi cukup.

ING NGANGGO BISA DENGAN US?