Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pipa Wesi Bunder

Keterangan Singkat:

Pipa wesi ductile diprodhuksi miturut standar internasional ISO2531 / EN545 / EN598 / NBR7675. Wesi tuang saluran saluran yaiku jinis wesi, karbon lan silikon. Sajrone proses produksi, kita nindakake tes ing garis lan item uji coba yaiku: tekanan hidraulik, ketebalan semen, ketebalan seng seng, ketebalan lapisan bit, uji dimensi, uji coba, lan liya-liyane. Utamane, kita duwe detektor sinar X sing paling maju kanggo nguji ketebalan tembok saben pipa kanthi tliti supaya kita bisa njamin kualitas pipa sing cocog karo standar ISO2531.

Penyemprot seng seng (≥130g / ㎡) lan lapisan bitumen (≥70um) cocog karo standar ISO8179. Epoxy, polyurethane lan polye the thylene bisa diwenehake miturut panjaluk klien.

Lapisan semen mortir internal cocog karo standar ISO4179 lan mortir semen tetep kuat, adhenion, lancar lan kuwat. Semen dhuwur aluminium, semen Portland, semen-resistansi Sulphate, resin epoksi, keramik epoksi kanggo njero lapisan.


Detail Produk

Tags Product

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: China    Standar: ISO2531 / EN545 / EN598
Aplikasi: banyu, gas lan pipa minyak
Werna: Ireng, Abang, Selaras
Lapisan: Lukisan Zink + Bitumen
Menandhani: OEM utawa syarat pelanggan
Length: 5.7m, 6m, Disesuaikan
Ukuran: DN80 nganti DN2600
Materi: Wesi Ductile
 

Kemasan & Port

Rincian Kemasan: DN80-DN300 nganggo bungkus lan DN400-DN2600 kanthi akeh kanthi kiriman
Pelabuhan: Xingang, Tianjin, China

T Type Sush Push-in Joint dan Spigot Pipe k9 Kelas ISO2531: 1998 (E)

0403
Diameteripun nominal
DN
mm 
Dhiameter eksternal
DE (1)
mm 
Tembok wesi
kekandelan, e, K9 (2)
mm 
Massa metrik massa
kg / m 
80  98  6.0  12.2 
100  118  6.0  15.1 
125  144  6.0 18.9
150  170  6.0 22.8 
200  222  6.3 30,6 
250  274  6.8  40.2 
300 326 7.2 50.8 
350 378  7.7 63.2 
400  429  8.1 75.5 
450  480  8.6 89.7 
500  532  9.0  104,3 
600  635  9.9 137.3 
700  738  10.8  173.9
800  842  11.7  215.2 
900 945  12.6  260.2 
1000  1048  13.5  309.3 
1200  1255  15.3  420.1 
1400  1462  17.1  547.2 
1600  1668  18.9 690.3 
1800  1875 20.7  850.1 
2000  2082  22.5  1026.3 
2200  2288  24.3  1218.3 
2400  2495 26.1  1427.2 
2600  2702 27.9  1652.4 
(1): toleransi + 1mm ditrapake.
((2): toleransi tembok ketebalan nominal kaya folloW,
E = 6mm, toleransi yaiku 1,3mm
E> 6mm, toleransi yaiku- (1,3 + 0.001DN)
Cathetan: Dawa kerja bisa dadi 6.0M utawa 5.7M kanggo kiriman 20'container.

T Type Sush Jumbuh Gandheng lan Pipa Spigot C Kelas ISO2531: 2010 (E)

0403
Diameteripun nominal
DN
mm
Dhiameter eksternal
DE (a)
mm 
Kelas tekanan  Ketebalan tembok wesi nominal
e mm 
80  98  C40  4.4 
100  118 C40  4.4 
125  144 C40  4,5 
150  170  C40  4,5 
200  222  C40  4.7 
250  274 C40  5.5 
300  326  C40  6.2 
350  378  C30  6.3 
400  429  C30  6.5 
450  480  C30  6.9 
500  532  C30  7.5 
600  635  C30  8.7 
700  738  C25  8.8 
800  842 C25  9.6
900  945  C25  10.6 
1000  1048 C25  11.6 
1200 1255  C25  13.6 
1400 1462  C25  15.7 
1600  1668  C25  17,7 
1800  1875 C25  19.7 
2000  2082 C25  21.8 
2200  2288  C25  23.8
2400  2495  C25  25.8
2600  2702 C25  27.9 
(a): toleransi + 1mm ditrapake
Cathetan: Dawa kerja bisa dadi 6.0M utawa 5.7M kanggo kiriman 20'container.

Foto Inspeksi

0404

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan