Sugeng rawuh ing situs web kita!

Pompa Iron Iron EN877

  • EN877 SML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi EN877 SML Hubless Cast

    Pipa lan pipa saluran besi sing ora ana SML cocog karo standar BSEN877, DIN19522, ISO6594. Bahan kasebut bisa diakses maneh lan 100%, kanthi transmisi swara kurang, bukti geni, bukti bocor lan anti-korosi. Kabeh digunakake digunakake kanggo evakuasi banyu saka bangunan, got, limbah lan curhat. Uga banyu systerm dipasang ing njaba bangunan lan sistem kuburan ing njero lemah bisa diwenehake.

    Lapisan njaba EN877pip ing njaba, epoksi kanthi kekandelan ora kurang saka 70um. Lapisan jero yaiku resin epoksi kuning kanthi ketebalan 120um. Utawa ing njero lan njaba luwih saka lapisan epoxy serbuk 120μm kanthi warna abang.

    Kelengkapan uga abang ing njero lan njaba, resin epoksi cair luwih saka 70um, lan epoksi bubuk luwih saka 120um nglukis.

  • EN877 BML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi EN877 BML Hubless Cast

    Pipa saluran banyu BML yaiku kanggo sistem saluran jambatan.

    Lapisan njaba: Pipa BML nggawa lapisan zink semprotan paling ora kekandelan lapisan 40um (290g / ㎡), bakal nyemprotake lapisan resin epoxy warna perak paling sethithik 80um.

    Ing lapisan lapisan padha epoxy resin 120um padha karo pipa SML.

  • EN877 KML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi sing EN877 KML Hubless

    Pipa lan pipa saluran banyu KML digunakake kanggo banyu sampah sing isi gajih pawon profesional lan fasilitas sing padha.

    Pelapisan njaba: Tulis lapisan semprotan seng karo kapadhetan terusan min 130g / ㎡, lan ing ndhuwur manawa tutup epoksi paling sethithik 70um.

    Lapisan ing jero yaiku lapisan epoxy epoxy.A lapisan kaping pindho kanthi ketebalan lapisan 240um.

    Kelengkapan KML dilapisi ing njero lan njaba kanthi epoxy serbuk kanthi kualitas paling ora 120um.

  • EN877 TML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Besi sing EN877 TML Hubless

    Pipa saluran banyu TML adhedhasar EN 877, yaiku panggunaan pipa SML kanggo instalasi lemah.

    Pelapisan njaba: Pipa TML nggawa lapisan zink semprot kanthi kapadhetan 130g / ㎡, amarga ana jas wulu coklat utawa abang.

    Lapisan njero: Lapisan kasebut kalebu warna orche, epoxy 120um.

    Kelengkapan: Lapisan bubuk Epoxy abang, 120um paling ora.

  • BS4622 437 416 Gray Iron Pies

    BS4622 437 416 Pesi wesi Grey

    Sokong Wesi Grey lan Pipa Tekanan Spigot wis suwe ditindakake dening industri konstruksi minangka sistem got saluran banyu sing bisa dipercaya lan murah. Pancen kasebut miturut standar BS4622, BS437 lan BS416. Pipa wesi abu-abu diprodhuksi dening casting sentrifugal ing cetakan logam, lapisan kasebut bakal dadi bitumen utawa resin epoksi ireng.

    Pipa saluran besi tuang BS4622 Sinle Spigot nganggo sendhi cincin karet fleksibel, DN100-DN700, Length: 1830mm, 4110mm lan 5120mm

    Pipa saluran besi matak BS437 Sinle Spigot nganggo sendhi cincin karet fleksibel. DN75-DN225 dawa 1830mm + -5mm

    Pipa saluran besi tuang BS416 Tunggal Spigot D50-DN150

    1.Kuat Kekuwatan> 150 N / mm2

    2. Tekanan Hiprostik (3.45 bar kanggo 15 detik.)