Sugeng rawuh ing situs web kita!

Sakjane

Keterangan Singkat:

Cast Iron Grease Interceptor C / W a Grating Heavy, Pocket Key & Strainer Aluminium.


Detail Produk

Tags Product

Ringkesan

Rincian cepet

Panggonan Asal: China    Wangun: Babak lsp
Bahan: Wesi Grey Cast Standard: EN124 Standar
Aplikasi: Pemisah banyu lan minyak Werna: Ireng
Pelapisan: Black aspal Menandhani: OEM utawa syarat pelanggan

Kemasan & Port

Rincian Kemasan: Kasus wesi.
Pelabuhan: Tianjin

Jinis produk

141

15 "X 4" Cast Iron Grease Interceptor C / W minangka Grating Heavy, Kantong Kunci & Strainer Aluminium

15 "X 6" Cast Iron Grease Interceptor C / W minangka Grating Heavy, Kantong Kunci & Strainer Aluminium

15 "X 9" Cast Iron Grease Interceptor C / W minangka Grating Heavy, Kantong Kunci & Strainer Aluminium

15 "X 4" X 4 "Cast Grease Interceptor C / W minangka Grating Heavy, Kantong Kunci & Strainer Aluminium

15 "X 6" X 6 "Cast Grease Interceptor C / W minangka Grating Heavy, Kantong Kunci & Strainer Aluminium

Jinis produk

21-1
21-2

  • Sadurunge:
  • Sabanjure:

  • Produk sing gegandhengan