Sugeng rawuh ing situs web!

Warta

  • Instruksi Instalasi kanggo Flange utawa Adaptor Flange

    Adaptor flange (Adaptor flange, flange utas, flange) bisa digunakake kanggo sambungan transisi antarane pipa alur lan peralatan & katup kanthi flensa. Dhiameter, lokasi lan pangukuran bolongan bolt ing adaptor Flange cocog karo baut standar internasional (G ...
    Waca liyane
  • Instruksi Instalasi kanggo Tees / Salib Mekanik, Outlet Sisih (Jinis sing digulung lan jinis Utas)

    Outlet sisih (silang mekanik) bisa langsung digunakake kanggo nyambungake pipa cabang karo pipa baja utama. Kaping pisanan, kanggo mbukak bolongan nganggo mesin nglereni bolongan ing pipa baja, lan klip stopkontak sisih (salib mekanik) menyang bolongan, ing saubengé ditutup nganggo cincin gasket. Outlet sisih (mesin ...
    Waca liyane
  • Instruksi Instalasi Kanggo Kopling Kaku & Fleksibel

    Pasang gasket ing kanthong gasket. Pencet gasket ing sadawane bunderan kanggo mesthekake yen kursi ing kanthong gasket kebak. ORA LUARIKASI GASKET. 2. Lebokake bolt menyang omah stopkontak lan omah ngisor, lan benang kacang ngeculke ing bolt (kacang kudu disiram karo ...
    Waca liyane
  • Pambuka Groove Fittings

    Bahan Pambuka Fittings Groove: ASTM A536 GRADE 65-45-12, QT450-10 Utas: ASME b1.20.1, ISO 7-1, GB7306 Ukuran Kasedhiya: 1 ″ - 12 ″ Perawatan Lumahing: P: Dicat E: Elektroplasi S: Epoxy G: Hot-dip Galvanis Kasedhiya Warna: Abang, Jingga, Biru, Abu-abu, Applica Produk Putih ...
    Waca liyane
  • Keuntungan pipa wesi EN877 lan alat kelengkapan

    Lapisan anyar interior pipa kanggo properti sing dioptimalkan HPS 2000 Perlindhungan korosi paling apik saka fittings amarga lapisan cataphoresis (ing njero lan njaba). Sistem pas sing terkoordinasi kanthi ketat kanthi kualitas paling dhuwur. Ketahanan sing luwih dhuwur ngluwihi sarat sing ditemtokake ing EN877. ...
    Waca liyane
  • PIPI GABUNG GANGGUN LAN INSTRUKSI INSTALASI FITTING

    Kanggo referensi cepet, sorotan praktik instalasi sing paling apik disorot ing ngisor iki: 1. Priksa manawa permukaan segel wis resik, garing lan ora ana gajih. - Priksa kualitas flensa lan gasket, priksa manawa bisa ngilangi bledug lan rereget. - Barisake pipa flensa. - Ninggalake papan ...
    Waca liyane
  • PETUNJUK PEMBUATAN PIPE GABUNG TYTON (2)

    6. Pesthekake manawa pungkasan kosong wis beveled; pinggiran kothak utawa landhep bisa ngrusak utawa ngilangi gasket lan nyebabake bocor. Pucuk pipa kosong kudu dibersihake saka kabeh barang asing ing njaba saka pungkasan nganti garis. Bahan beku bisa nemplek ing pipa nalika hawa adhem lan kudu dicopot ...
    Waca liyane
  • TYTON GABUNG INSTRUKSI PEMBUANGAN Pipa (1)

    Kabeh bahan asing ing stopkontak kudu dicopot, yaiku lendhut, pasir, tabung, kerikil, kerikil, sampah, bahan beku, lsp. Kursi gasket kudu ditliti kanthi cetha manawa wis resik. Prakara asing ing kursi gasket bisa nyebabake bocor. Aja ndhuk ing lonceng. Gas ...
    Waca liyane
  • Fittings Iron Ductile

    Umumé, kelengkapan wesi saluran yaiku desain sing padha karo kelengkapan wesi abu-abu lan pucuke diapit utawa luwih disenengi, soket. Kekuwatan mekanik besi ulet sing luwih gedhe bisa nambah desain fittings lan nyuda ukurane. Iki nggawe luwih gampang kanggo lay ...
    Waca liyane
  • Kopling lan instruksi rakitan pipa wesi

    Kopling Kopling ringan direkayasa khusus kanggo njamin sambungan sing kuat, cepet lan gampang ing antarane pipa lan fittings. Digawe saka waja tahan karat kanthi gasket karet, kopling cocog karo sifat pipa lan kelengkapan sing ora korosif. Pandhuan Rapat 1. Pas karo ...
    Waca liyane
  • Sistem Pipa Saluran Besi Epoxy Cast EN877

    Pambuka Pipo pembuangan besi epoxy digawe saka 100% bahan sing bisa didaur ulang, ora mung lingkungan, nanging uga akeh properti sing dibutuhake kanggo nahan kondhisi agresif internal lan eksternal pipa lan kelengkapan; sifat-sifat kasebut kalebu kaunggulan ...
    Waca liyane
  • Genggeman, Genggaman Tekanan Dhuwur, Kopling Karet

    Sistem Pipa Kerah Grip Collar utawa sistem pipa got bisa ngalami tekanan amarga ora disengaja amarga kakehan utawa saturasi utama saluran pembuangan. Ing bagean tartamtu - pangowahan arah lan gradien, cabang lan plug-the bocor kenceng lan stabilitas kerja pipa mbutuhake sendi ...
    Waca liyane