Sugeng rawuh ing situs web!

Besi cor minangka bahan klasik kanggo pipa got domestik

Besi cor minangka bahan klasik kanggo pipa got domestik. SML - wiwit taun 1982, sistem pipa socket tanpa wesi cor wis ngganti pipa saluran stopkontak kanthi lengkap. Bahan pipa sing wis dicoba, gampang ditangani perlengkapan lan kopling sing andal nyedhiyakake sistem pipa hemat ruang, aman lan awet sing bisa ngrampungake panjaluk standar kualitas urip saiki lan syarat-syarat bangunan teknis seni saiki. . Ing wektu sing padha, bisa memenuhi syarat keamanan sing kritis kayata insulasi swara lan geni. Amarga kualitas sistem SML sing dhuwur, pipa besi cor iki digunakake kanggo bagean sistem pipa sing paling penting ing sistem pembuangan bangunan (downpipe, nglumpukake pipa lan tipe box ing jero saluran banyu udan).


Wektu kiriman: Jun-02-2020