Sugeng rawuh ing situs web!

Apa sampeyan peduli karo lingkungan?

Nalika nerangake lingkungan, pipa besi saluran mesthi dadi pilihan sing paling apik.

Pipa Wesi Ductile diproduksi nganti 95 persen logam besi daur ulang. Gampang didaur ulang dhewe amarga ora digawe saka bahan beracun. Amarga proses manufaktur uga produksi bahan baku, pipa besi saluran duwe jejak karbon luwih cilik tinimbang bahan liyane.

Amarga atribut kasebut, pipa besi saluran mung pipa tekanan sing kasedhiya kanthi sertifikasi SMaRT saka Institute for Market Transformation to Sustainability's (MTS).

MTS dianugerahi Sertifikasi Tingkat Emas kanthi Sertifikasi Tingkat Emas. Iki tegese nggunakake pipa besi ulet bisa nyumbang kanggo skor proyek sampeyan kanggo entuk Kepemimpinan ing Energi lan Desain Lingkungan (LEED) utawa ENVISIONkertifikasi.

Kanggo ndeleng kepiye pipefrom wesi mulur bisa mbantu sampeyan entuk target lingkungan lan kesinambungan, hubungi salah sawijining Profesional Akreditasi ENVISI.


Wektu kiriman: Jun-02-2020