Sugeng rawuh ing situs web!

Fitur pipa besi cor

A: Pipa wesi cor ngalangi panyebaran geni luwih apik tinimbang pipa plastik amarga besi cor ora gampang kobong. Iki ora bakal nyengkuyung geni utawa kobong, nyisihake bolongan, kumelun lan geni bisa mlebu bangunan. Saliyane, pipa sing kobong kayata PVC lan ABS, bisa ngobong, Firestopping saka pipa sing bisa diobong intensif kanggo tenaga kerja, lan bahan-bahan kasebut larang, nanging mampir geni kanggo pipa besi cor, pipa sing ora bisa dibakar, gampang gampang dipasang lan murah

B: Salah sawijining kualitas pipa besi cor sing paling apik yaiku umur dawa. Amarga pipa plastik wis dipasang kanthi jumlah akeh wiwit wiwitan taun 1970an, umur layanane durung ditemtokake. Nanging, pipa besi cor digunakake wiwit taun 1500an ing Eropa. Minangka kasunyatan, pipa besi cor nyedhiyakake sumber banyu mancur Versailles ing Prancis luwih saka 300 taun.

C: Kalor pipa wesi lan pipa plastik bisa ngrugekke bahan korosif. Pipa besi cor kena korosi nalika level pH ing njero pipa mudhun ing sangisore 4.3 nganti suwene wektu, nanging ora ana kabupaten saluran pembuangan kebersihan ing Amerika sing ngidini apa wae sing pH ing ngisor 5 dibuwang menyang sistem pengumpulan saluran pembuangan. Mung 5% lemah ing Amerika sing korosif kanggo cor wesi, lan yen dipasang ing lemah kasebut, pipa besi cor bisa dilindhungi kanthi gampang lan murah. Kosok baline, pipa plastik rawan akeh asam lan pelarut lan bisa rusak amarga produk minyak bumi. Kajaba iku, cairan panas ing ndhuwur 160 derajat bisa ngrusak sistem pipa PVC utawa ABS, nanging ora nyebabake masalah pipa besi cor.


Wektu kiriman: Jun-02-2020