Sugeng rawuh ing situs web!

Pipa SML, fittings lan sistem kopling diproduksi lan diperiksa miturut EN 877

Pipa SML, fittings lan sistem kopling diproduksi lan diperiksa miturut EN 877. Pipa SML dipotong nganti suwene sing dibutuhake langsung saka personel sing nggarap bahan kasebut. Pipa lan fittings digabung karo klem pipa sing cocog. Pipa horisontal kudu diencengi kanthi cekap ing kabeh puteran lan cabang. Pipa mudhun kudu diikat ing jarak maksimal 2 m. Ing bangunan kanthi jubin 5 utawa luwih, pipa mudhun DN 100 utawa luwih gedhe kudu diamanake supaya ora klelep kanthi dhukungan saka downpipe. Kajaba iku, kanggo bangunan sing luwih dhuwur, dhukungan mudhun kudu dipasang ing saben lantai kaping lima. Pipa saluran direncanakake minangka garis gravitasi sing ora dikepengini. Nanging, iki ora ngilangi pipa sing kena tekanan yen ana kahanan operasi tartamtu. Amarga pipa got lan ventilasi bisa uga ana interaksi ing antarane pipa lan lingkungane, mula kudu bocor kanthi permanen tumrap tekanan internal lan eksternal antara 0 lan 0,5 bar. Kanggo njaga tekanan kasebut, bagean pipa sing tundhuk gerakan longitudinal kudu dipasang ing sumbu longitudinal, didhukung lan diamanake kanthi bener. Jenis pas iki kudu digunakake nalika tekanan interior sing ngluwihi 0,5 bar bisa muncul ing pipa pembuangan, kayata ing kasus-kasus ing ngisor iki:

- Pipa banyu udan

- Pipa ing wilayah mburi banyu

- Pipa banyu limbah sing mbukak luwih saka siji ruang paling ngisor tanpa outlet luwih

- Pipa tekanan ing pompa banyu limbah.

Pipa sing ora ana gesekan bisa uga kena tekanan internal utawa tekanan nalika operasi. Pipa kasebut kudu disedhiyakake kanthi peralatan sing cocog, ing ndhuwur kabeh kudu dadi sumbu supaya ora pisah lan pisah. Resistensi pipa lan koneksi sing pas karo kekuwatan longitudinal bisa ditindakake kanthi nginstal klem tambahan (beban tekanan internal nganti 10 bar bisa) ing sendi. Informasi luwih lengkap babagan masalah teknis bisa ditemokake ing brosur kanggo spesifikasi lan detail teknis.


Wektu kiriman: Jun-02-2020