Sugeng rawuh ing situs web kita!

Layanan Kita

service

1. Diadeg ing taun 1998, perusahaan kita duwe sejarah sing dawa, sing dadi turnamen luwih saka 20 yuta dolar AS. Kita duwe barang pengalaman lengkap kanggo nglayani para pelanggan manca, kalebu manajer proyek khusus kanggo negosiasi rincian produk, nangani dokumen lan sapiturute. Kita bisa nyedhiyani ora mung produk tetep, nanging uga bisa dadi OEM sing nyithak jeneng merek utawa logo pelanggan asing, lan uga bisa nggawe macem-macem produk utawa bagean casting miturut gambar utawa conto saka pelanggan manca.

2. Pelanggan bisa entuk barang sing luwih fleksibel lan efisien ing kene, salah sawijining kaluwihan yaiku ngumpulake macem-macem jinis barang dadi siji konten lengkap, sawetara pelanggan uga mbutuhake luwih saka 5 jinis barang sedina. Iki bakal luwih trep karo pelanggan.

3. Kontrol kualitas minangka layanan sing penting kanggo para pelanggan.Dhasil produksi utawa sadurunge pengiriman, kontrol kualitas kita bakal menyang pabrik kanggo nyepetake kiriman lan mriksa laporan kualitas lan ditulis. Artikel sing ora sampurna bakal ditolak dening kontrol kualitas, kita bakal njaluk pabrikan kanggo ngasilake utawa nambah kualitas nganti cukup cocog kanggo kepemilikan pelanggan manca.