Sugeng rawuh ing situs web kita!

Produk

  • EN877 SML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi EN877 SML Hubless Cast

    Pipa lan pipa saluran besi sing ora ana SML cocog karo standar BSEN877, DIN19522, ISO6594. Bahan kasebut bisa diakses maneh lan 100%, kanthi transmisi swara kurang, bukti geni, bukti bocor lan anti-korosi. Kabeh digunakake digunakake kanggo evakuasi banyu saka bangunan, got, limbah lan curhat. Uga banyu systerm dipasang ing njaba bangunan lan sistem kuburan ing njero lemah bisa diwenehake.

    Lapisan njaba EN877pip ing njaba, epoksi kanthi kekandelan ora kurang saka 70um. Lapisan jero yaiku resin epoksi kuning kanthi ketebalan 120um. Utawa ing njero lan njaba luwih saka lapisan epoxy serbuk 120μm kanthi warna abang.

    Kelengkapan uga abang ing njero lan njaba, resin epoksi cair luwih saka 70um, lan epoksi bubuk luwih saka 120um nglukis.

  • ASTM A888 Hubless Cast Iron Soil Pipes

    Paji Besi ASTM A888 Hubless Cast

    Pipa lan kelengkapan lemah wesi sing ora diluncurake digunakake ing aplikasi aliran gravitasi. Pipa lan kelengkapan kasebut ditujokake kanggo aplikasi non-tekanan, amarga pilihan ukuran sing tepat kanggo saluran resikan, sampah, bolong, lan sistem badai. Pipa kasebut yaiku casting sentrifugal, struktur campact, bebas saka porhole pinhole lan mateni, permukaan sing lancar lan uga ketebalan tembok.

  • Stainless Steel Couplings with Rubber Gaskets

    Couplings baja tahan karat kanthi karet getah

    Gandakan tanpa hub dirancang kanggo nyambung pipa lan kelengkapan wesi No-hub, pipa wesi lan pipa plastik utawa pipo tembaga. Campuran kalebu gasket senyawa elastomerik bermutu sing dhuwur ing njerone tameng stainless steel.

  • Ductile Iron Fitting

    Isi Iron Ductile

    Pipa wesi ductile diprodhuksi miturut standar internasional ISO2531 / EN545 / EN598 / NBR7675. Wesi tuang saluran saluran yaiku jinis wesi, karbon lan silikon. Sajrone proses produksi, kita nindakake tes ing garis lan item uji coba yaiku: tekanan hidraulik, ketebalan semen, ketebalan seng seng, ketebalan lapisan bit, uji dimensi, uji coba, lan liya-liyane. Utamane, kita duwe detektor sinar X sing paling maju kanggo nguji ketebalan tembok saben pipa kanthi tliti supaya kita bisa njamin kualitas pipa kanthi standar.

    Pelapisan: Cat Resin Epoxy & Coating Powder, lapisan bitumen.

     

  • Manhole Cover and Frame

    Tutup lan Bingkai Manhole

    Tutup Manhole diprodhuksi kanggo konstruksi lan panggunaan umum. Manhole sing kalebu pigura lan tutup lan / utawa parutan. Tutup manhole bisa luwih nglindhungi safety para pedagang lan kendharaan, lan bisa nyegah banyu udan lan cairan luwih apik. Tutup Manhole kudu lancar lan bebas saka bolongan wedhi, bolongan jotosan, distorsi utawa cacat liyane.

    Pelapisan: Bitumen ireng Saben reresik individu diwatesi maksimal 3mm

    Kelas: AA1900KN, AA2 600KN, A1 400KN, A2 230KN, B 125KN, C30KN

  • Stainless Steel Casting

    Casting baja tahan karat

    1. Kita bisa nampa layanan OEM.
    2. Bahan: baja karbon, baja wesi, Keluli tahan karat, baja tahan panas, Baja alat, dll.
    3. Ngasilake Proses: pemutus investasi.
    4. Teknologi pangobatan lumahing: plating krom, penyaduran seng, tembaga tembaga, penyaduran nikel, oksidasi anodik saka alloy aluminium, fosfat, bluing, blackening, passivation, carburizing, nitriding, spraying spray, lan permukaan perawatan teknologi liyane.
    5. Desain: Minangka desain, ide & conto pelanggan.

    6. Pangapunten lan profil cocog karo GB, ASTM, BS, SAE, AISI, ACI, DIN, EN, JIS, ISO lan spesifikasi materi liyane.

  • EN877 Gray Cast Iron Fittings

    EN877 Fitting Wesi Iron Cast

    Kita bisa nyedhiyakake kabeh jinis peralatan tanpa hub sing bisa ditrapake kanthi standar EN877 DIN19522, lan uga akeh kelengkapan bentuk khusus sing bisa diwenehake.

    Bahan kasebut bisa diakses maneh lan 100%, kanthi transmisi swara kurang, bukti geni, bukti bocor lan anti-korosi. Kabeh digunakake digunakake kanggo evakuasi banyu saka bangunan, got, limbah lan curhat. Uga sistem banyu udan sing dipasang ing njaba bangunan lan sistem kuburan ing njero lemah bisa diwenehake. Pipa dipasang ing bangunan omah lan omah, hotel, rumah sakit lan mall.

    Lapisan wesi EN877 lapisan internal lan eksternal yaiku resin epoksi abang kanthi ukuran paling sethithik 70um, bubuk epoksi kanthi kekandelan paling ora 120um kanthi warna abang.

    Wesi mentah kasebut cocog karo ISO185, pipa sing cocog karo sifat-sifat mekanik tensile kekuatan min 150Mpa. Maksimal Brinell kekerasan HB260.

    Lapisan eksternal lan internal minangka kualitas paling apik. Rintangan lapisan internal kanggo semprotan uyah: paling ora 350h, umume 700 jam. resistansi banyu waster; paling ora 30 dina ing 23 derajat resistor sentralade.chemical saka PH2 nganti PH12 paling ora 30 dina ing 23 derajat sentigrade. tahan kanggo siklus suhu: 1500 siklus antara 15-93 derajat sentigrade.

     

  • EN877 BML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi EN877 BML Hubless Cast

    Pipa saluran banyu BML yaiku kanggo sistem saluran jambatan.

    Lapisan njaba: Pipa BML nggawa lapisan zink semprotan paling ora kekandelan lapisan 40um (290g / ㎡), bakal nyemprotake lapisan resin epoxy warna perak paling sethithik 80um.

    Ing lapisan lapisan padha epoxy resin 120um padha karo pipa SML.

  • EN877 KML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Wesi sing EN877 KML Hubless

    Pipa lan pipa saluran banyu KML digunakake kanggo banyu sampah sing isi gajih pawon profesional lan fasilitas sing padha.

    Pelapisan njaba: Tulis lapisan semprotan seng karo kapadhetan terusan min 130g / ㎡, lan ing ndhuwur manawa tutup epoksi paling sethithik 70um.

    Lapisan ing jero yaiku lapisan epoxy epoxy.A lapisan kaping pindho kanthi ketebalan lapisan 240um.

    Kelengkapan KML dilapisi ing njero lan njaba kanthi epoxy serbuk kanthi kualitas paling ora 120um.

  • EN877 TML Hubless Cast Iron Pipe

    Pipa Besi sing EN877 TML Hubless

    Pipa saluran banyu TML adhedhasar EN 877, yaiku panggunaan pipa SML kanggo instalasi lemah.

    Pelapisan njaba: Pipa TML nggawa lapisan zink semprot kanthi kapadhetan 130g / ㎡, amarga ana jas wulu coklat utawa abang.

    Lapisan njero: Lapisan kasebut kalebu warna orche, epoxy 120um.

    Kelengkapan: Lapisan bubuk Epoxy abang, 120um paling ora.

  • BS4622 437 416 Gray Iron Pies

    BS4622 437 416 Pesi wesi Grey

    Sokong Wesi Grey lan Pipa Tekanan Spigot wis suwe ditindakake dening industri konstruksi minangka sistem got saluran banyu sing bisa dipercaya lan murah. Pancen kasebut miturut standar BS4622, BS437 lan BS416. Pipa wesi abu-abu diprodhuksi dening casting sentrifugal ing cetakan logam, lapisan kasebut bakal dadi bitumen utawa resin epoksi ireng.

    Pipa saluran besi tuang BS4622 Sinle Spigot nganggo sendhi cincin karet fleksibel, DN100-DN700, Length: 1830mm, 4110mm lan 5120mm

    Pipa saluran besi matak BS437 Sinle Spigot nganggo sendhi cincin karet fleksibel. DN75-DN225 dawa 1830mm + -5mm

    Pipa saluran besi tuang BS416 Tunggal Spigot D50-DN150

    1.Kuat Kekuwatan> 150 N / mm2

    2. Tekanan Hiprostik (3.45 bar kanggo 15 detik.)

  • ASTM A888 Hubless Cast Iron Fittings

    Fasilitas Iron Iron ASTM A888 Hubless

    Kelengkapan lemah wesi sing diluncurake utamane digunakake ing saluran banyu liwat link sing fleksibel. Produk wis entuk standar, ASTM A888, CISPI301, lan duwe bathi ing ngisor iki: flat lan lurus, sanajan tembok pipa, kekuatan dhuwur lan kepadatan, lancar dhuwur. lumahing njero lan njaba tembok, ora ana cacat ing metune, instalasi gampang, gampang njaga, umur dawa, migunani kanggo lingkungan, geni lan ora ana swara.

    Pelapisan: Ing njaba lan lapisan lapisan Bituminous cat

    Ukuran: 1,5 ″, 2 ″, 3 ″, 4 ″, 5 ″, 6 ″, 8 ″, 10 ″, 12 ″, 15 ″

    Cast Pipa Wesi Greja lan Kelengkapan Komponen Kimia P < 0.38 S < 0.15 Cr < 0.50 Ti < 0.10 Al < 0.50 Pb 15 0,015 C + (Si + P) / 3 CE > 4.10

    Properties Mesin Wesi Grey > 145Mpa

1.2. Sabanjure> >> Halaman 1/2